Nieuws van deze week
Welkom!
Nieuws van deze week
Nieuws van deze week
Start
Start
Herplaatsing
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Nieuws van deze week

Nieuws van deze week

Vorige

17 mei 2016

De kleintjes zijn bijna allemaal verhuisd


Met het uitvliegen van de kleintjes van Suzy zijn vrijwel alle cavia's, zowel moeders als kleintjes, van de groep van 16 zwangere zeugjes verhuisd.

Ze zijn allemaal naar fijne mensen gegaan waar ze een heerlijk leventje gaan krijgen :)

9 mei 2016

Tico en Sem


Tico is teruggekomen naar de opvang nadat zijn skinny-maatje overleden was. Hij is ongeveer 2 jaar oud en nieuwsgierig als hij denkt dat er eten te halen valt.

Zijn maatje Sem is 4 weken oud en afkomstig uit een oepsnestje. Ze mogen samen verhuizen naar een fijne baas!

  

1 mei 2016

Joy, Josi en joukje


Deze 3 zeugjes zijn allemaal zo'n 4 jaar oud en afgestaan omdat ze niet de aandacht en verzorging kregen die ze verdienden.

Ze mogen met drieen verhuizen, maar Joy (zwart kopje, korte haren) mag ook alleen verhuizen naar een plek waar ze bij een of meer andere cavia's terechtkomt. Zij is namelijk iets minder aan de andere 2 meiden gehecht.

Ze zijn in de opvang niet bang en makkelijk in de hand.

18 mei 2016

Siebe en Sep


Mag ik jullie voorstellen aan dit leuke mannenduo: Siebe en Sep!

Ze zijn door een soortvan "uitwisselingsproject" bij ons terechtgekomen, de 5 hele bange zeugjes die bij de kinderboerderij in Geertruidenberg gedumpt waren zijn daardoor verhuisd naar een huis met een grote tuin waar ze gewoon lekker los kunnen lopen en dus gewoon lekker cavia kunnen zijn. Geweldig of niet!!

Goed, terug naar Siebe en Sep. Ze zijn afgestaan wegens allergieen. Siebe is een knappe gladharige beer waarvan de leeftijd onbekend is, aangezien hij op zijn oorspronkelijke adres gevonden was. Sep is een leuk borstelharig kereltje van december 2015 die hem gezelschap houdt. Hij loenst een beetje zoals je op de foto's kan zien, uiteraard is dat verder niets wat nadelig zou zijn voor zijn gezondheid.

Siebe en Sep zijn hier in de opvang erg nieuwsgierig en makkelijk en zijn niet bang. Gezellige knuffelberen dus Wie geeft ze een fijn huisje?

17 mei 2016

Binkie


Dit is Binkie, een hele leuke, vrolijke, knappe en flinke vent van nu zo'n 6 weken oud. Hij is in een gastgezin geboren als eenling van een van de opvangcavia's en inmiddels weer terug in de opvang. Er is al veel interesse geweest in hem, maar hij had steeds de pech dat het uiteindelijk niet doorging dat hij zou verhuizen naar een nieuw baasje met een vriendje. Dat lag niet aan hem (hij is kei leuk!), dus we hopen dat iemand hem spoedig kan bieden wat hij nodig heeft!

  

Volgende