Nieuws van deze week
Welkom!
Nieuws van deze week
Start
Start
Herplaatsing
Start
Start
Start
Start
Start
Start
Veelgestelde vragen
Nieuws van deze week

Nieuws van deze week

Vorige

5 augustus 2016

Sofie


Sofie is ongeveer 2 jaar oud en gebracht omdat haar maatje overleden was. Het is naar andere zeugjes nogal een pittige tante, dus we zoeken eigenlijk een gecastreerd beertje als vriendje voor haar.

Ze is aardig tam, in goede gezondheid en naar mensen vriendelijk.

16 augustus 2016

Meggy en Mindy


Deze twee lieve dames zijn naar de opvang gebracht omdat hun baasje de zorg niet goed meer aankon. Ze zijn een halfjaar oud en vriendelijk, maar ook nog wat verlegen omdat ze niet zoveel opgepakt zijn.

Omdat ze aan elkaar gehecht zijn mogen ze alleen samen verhuizen. Het haar van Meggy is halflang en heeft in principe geen extra verzorging nodig.

13 augustus 2016

Xinta


Xinta is zwanger gekocht en heeft toen een zoontje gekregen. Omdat de eigenaren meer klik hadden met het zoontje hebben ze besloten om Xinta af te staan. Xinta is ongeveer 9 maanden oud en heel vriendelijk naar de andere cavia's. En heel knap :)
Ze mag verhuizen naar een of meerdere andere zeugjes of een gecastreerd beertje.

11 augustus 2016

Zip


Zip is vorig jaar met een vriendje geplaatst, maar hij was daar nogal dominant over en daarom hebben we hem teruggenomen.

Hij is heel erg tam en nieuwsgierig en ontzettend gezellig. Het is te zien dat hij altijd veel aandacht gehad heeft.

Inmiddels is Zip een halfjaar oud en mogelijk laten we hem castreren, anders gaan we het nog een keer proberen met een nieuw vriendje aangezien hij nu echt volwassen is. Meestal is het dan makkelijker om te koppelen.

10 augustus 2016

Lisa


Dit lieve, mooie, vriendelijke en sociale meisje van ongeveer 4 jaar oud is naar de opvang gebracht omdat haar maatje overleden was.

Ze is makkelijk in de omgang en mag verhuizen naar een ander zeugje (of meerdere) of naar een gecastreerd beertje.

10 augustus 2016

Kiara geplaatst!

Shanel en Sofie geplaatst!

  

1 augustus 2016

Pip


Pip is een gezellig zeugje van 3-4 jaar oud dat gebracht is omdat haar maatje overleden was. Ze zit momenteel in een groepje en dat gaat goed, maar ze is wel een beetje een bazig typetje. Niets mis mee, maar bij een ander dominant zeugje zou dat wel eens kunnen botsen. Een gecastreerd beertje is ook altijd een goede optie voor haar, evenals een groepje.

Wie geeft Pip nog een fijne oude dag?

18 augustus 2016

Max


Dit is Max. Hij is naar de opvang gebracht omdat zijn maatje overleden was en hij werd hierdoor erg eenzaam. Omdat Max zelf ook al 4 jaar oud is, en dus niet meer de jongste, hebben we gekeken of het met onze cavia Dalton (ook al ruim 4 jaar) klikte. Zijn maatje was enkele weken geleden ook overleden. En dit klik is er zeker!

Max zal dus gewoon lekker in de opvang blijven wonen.

19 en 23 augustus 2016

Tinka, Caatje en Chica


Deze drie zeugjes zijn apart van elkaar gebracht en mogen dus ook apart van elkaar op zoek naar een nieuwe vriendinnetje of gecastreerd vriendje. Omdat hier de laatste tijd veel vraag naar is geweest zullen ze niet onder herplaatsbare cavia's gezet worden. Maar mocht u op zoek zijn, neem even contact op. Tinka (kruising peruvian) en Caatje (gladhaar) zijn maximaal een jaar oud, Chica (Teddy) is ongeveer 2.


Update: alle dames zijn geplaatst, evenals Pip, Xinta en Lisa!

19 augustus 2016

Bella en Babette


Deze twee knappe zusjes van 4 jaar. Wegens hun leeftijd zijn we voor ze op zoek naar iemand die ze nog een fijne oude dag wil geven. Het zijn redelijk pittige dametjes in een groepje, maar eenmaal gewend heel braaf. En verder zijn ze gewoon heel lief en knap!

24 augustus 2016

Saar


Knappe Saar, hoe oud denk je dat ze is? Maarliefst 7 jaar oud!

Ze is naar de opvang gebracht omdat haar maatje overleden is en de eigenaren geen nieuwe cavia's meer wilden. Ze ziet er nog schitterend uit, maar omdat ze al zo oud is blijft Saar lekker in de opvang wonen. Ze zit onder andere bij Emma, die ook bij ons woont omdat ze al 6 jaar oud is, en daarmee heeft ze ook een goede klik. We hopen dat ze zo nog een fijne oude dag heeft.

eind augustus 2016

Daisy en Sandy geplaatst!

Meggy en Mindy geplaatst!

Charles en Wolleke geplaatst!

Guus en Gaby geplaatst!


Ja ja, de laatste dagen van augustus was het hartstikke druk met plaatsingen!

Er zijn heel wat cavia's geplaatst die niet zo heel lang in de opvang hoefden te verblijven, zodat er ook weer plek is om nieuwe dieren aan te nemen.


Iedereen bedankt!

Volgende